Σας ενημερώνουμε πως τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου 19 Απριλίου θα προβούμε σε αναβάθμιση του server giant.
Mεταβαίνουμε σε ένα πανίσχυρο server (12cpu, 32gb ECC RAM, 2X480 enterprice SSD) έτσι ώστε να παρέχουμε την μέγιστη δυνατή ταχύτητα - απόκριση των site που φιλοξενούμε. Οι μετρήσεις μας δίνουν μέχρι και 4 φορές ταχύτερη απόκριση των ιστοσελίδων και πολύ αυξημένη σταθερότητα.

Αναβάθμιση θα γίνει και στο software του server μιας και πλέον θα υποστηρίζουμε πολλαπλές εκδόσεις php (5.3.x, 5.4.x) με δυνατότητα επιλογής μέσα από το cpanel όπως επίσης προσθήκης cache (OptimumCache) σε επίπεδο files όπου θα επωφεληθούν πολύ τα γνωστά cms (wordpress, joomla, drupal) για ακόμη ταχύτερη απόκριση.

Downtime δεν προβλέπεται να υπάρξει, δεν θα πρέπει όμως να κάνετε αλλαγές στα sites από τις 00:00 της Mεγάλης Παρασκευής  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου μιας και δε θα μεταφερθούν στο νέο server. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση μεσα από το κέντρο υποστήριξης.

Ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση θα σας προκαλέσουμε. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αναβάθμιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Aνανέωση 24:00
H διαδικασία μεταφοράς στο νέο server ξεκίνησε , θα σας ενημερώνουμε σχετικά με πορεία ολοκλήρωσης

Aνανέωση 07:00
Η μεταφορά ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα.Saturday, April 19, 2014

« Πίσω